Gjennomførte kartlegginger

Når kartleginger er fullført, presenteres resultatene i vårt analyseoppsummering. Her får du full oversikt – og du kan dykke ned i detaljene.

Den enkelte leder

Den enkelte leder får oversikt over relasjoner til egen enhet. Analysene er handlingsorienterte, da de viser styrker og utfordringer, og danner grunnlaget for de videre samtalene og prosessene i utviklingsarbeidet.

Strategisk ledelse

Strategisk ledelse får et tydelig røntgenbilde av organisasjonens samhold. Analysene gir en oversikt over de relasjonelle nøkkeltallene, som er avgjørende for organisatorisk samhold.

Resultatvisning

Når det gjennomføres kartlegginger er det enkelt for brukere å følge med, følge opp respondenter og se live oppdaterte resultater.

Sammenlign analyser

Når mange gjør mange lignende kartlegginger kan disse analyseres samtidig for en intern benchmark.
Når kartlegginger gjentas på et senere tidspunkt kan de sammenlignes, slik at man kan analysere utviklingen av organisasjons sammenheng over tid.

Din organisasjon

Som bruker får du tilgang til et begrenset område på plattformen, hvor du og dine kolleger har tilgang til dine kartlegginger og analyser, samt spesialmateriell rettet mot deg og din organisasjon.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi skriver bl.a. om:

  • Artikler og blogindlæg
  • Forskningsresultater
  • Kundecases
  • Videoer med os eller kunder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.